... manikúra ... pedikúra ... masáže ... ...... České Budějovice, Česká 18......

Daniela Kroužilová - studio MAPEKO

Česká 18
České Budějovice
370 00

danielamapeko@seznam.cz

Unavené ruce, zanedbaná chodidla i polámané nehty napraví Studio Mapeko

11.01.2016 22:09

Ošetření nohou a rukou je samozřejmostí, které se snad nevyhýbá téměř nikdo. Domácí pedikúru a manikúru zvládá každý, běžné ošetření nehtů, odstranění šupinaté kůže je opravdu snadné. Víte však, že si vaše nožky i ruce zaslouží péči odborníka na slovo vzatého? Na mysli máme skutečného pedikéra či pedikérku, který by se vašim končetinám věnoval s péčí, jaké při domácím ošetřování nedosáhnete. Pedikúra České Budějovice je k nalezení v centru města, na návštěvu se ale musíte telefonicky objednat. Služby studia jsou k dispozici jak pro ženy i muže. Právě muži totiž péči o nohy a ruce přece jen více zanedbávají, přitom je i pro ně tolik potřebná. Návštěvu ve studiu Mapeko můžete darovat svým blízkým i formou dárkového poukazu.

A na jaké služby se můžete těšit? Pedikúra za 250 korun zahrnuje osvěžující lázeň nohou, ošetření ztvrdlé pokožky i kuřích ok, ošetření a úpravu nehtů, peeling a masáž nohou. Při manikúře za stejnou částku, kolik zaplatíte za pedikúru, se vám dostane úpravy nehtů pilováním, odstranění nebo zatlačení kůžičky, masáže rukou a případného lakování nehtů. Pokud chcete, aby vám nehty vydržely déle nalakované, nechejte si je zkrášlit gel -lakem. Ve studiu Mapeko používají značku Thuya od Primavery a značku EBD.

Pro ošetření unavených kloubů doporučujeme zklidňující parafínové zábaly, které mají léčebný i estetický účinek. Užitím parafínového zábalu se zklidní kůže, kloubům se dostane žádané výživy a blahodárný účinek pocítí i vaše nervy. Pro zesílení účinku parafínu se před aplikací odstraní peelingem šupinky staré kůže. Vaše pokožka bude po lázni krásně hydratovaná, zároveň dojde ke zlepšení krevního oběhu. Vaše tělo vám za tuto péči určitě poděkuje.

Zákazníkům doporučujeme rovněž využít japonskou manikúru P-Shine s dlouhodobým účinkem, jež si poradí i s lámavými nehty. Na nehty se speciální leštičkou nanáší pasta obsahující včelí pyl a křemičitou hlinku, která vyživuje. Viditelný výsledek se dostaví okamžitě po aplikaci. Lesklé nehty září novotou, speciální výživa jim dodá dlouhodobý zdravý vzhled.